PLASTISCHE PRAKTIJK HELCHTEREN

Afspraken

Zowel voor Dr. Verhelle als voor Dr. Vermeulen kan telefonisch een afspraak worden gemaakt. 

     Dr. Verhelle: 0477 731 131

     Dr. Vermeulen:  0470/06.77.64

 

Voor Dr. Verhelle

Om u van dienst te zijn, heeft Dr Verhelle een heel team beschikbaar om uw afspraak in goede banen te leiden of uw problemen op te lossen en u desnoods door te verbinden met de arts. Ook bij afwezigheid van de arts zal u zo optimaal geholpen worden via Sur+ Plastisch Chirurgen.

- Tijdens de kantooruren kan u terecht bij onze praktijkassistenten en gekwalificeerde vepleegkundigen via 0477 731 131 of via mail op info@surplus.be
- Ook na de kantooruren blijft de praktijk bereikbaar via een permanentiedienst op hetzelfde nummer 0477 731 131. U zal zo nodig doorverbonden worden met de arts.


Voor Dr. Vermeulen

Dr Vermeulen werkt enkel in de regio Noord-Oost Limburg en is vebonden met de grootste ziekenhuizen van de regio (Mariaziekenhuis te Pelt en Ziekenhuis Oost-Limburg te Genk). Voor elke afspraak, probleem of behandeling zal u dan ook steeds in de regio kunnen worden geholpen. 

Om U  van dienst te zijn werkt Dr. Vermeulen samen met praktijkassistente Mevr. Silvy Boonen. U kan terecht via email: secretariaat@drvermeulen.be of tijdens de belmomenten op (0032)(0)470/06.77.64. Deze belmomenten zijn op dinsdag (8h-20h en vrijdag 8h   - 17h)

U kan bij mevr. Boonen terecht voor volgende zaken, zowel met betrekking tot behandelingen in het ZOL, Mariaziekenhuis en de praktijk te Helchteren:

- Informatie over gemaakte afspraak en toekomstige behandeling (in overleg met Dr. Vermeulen)
- Planning van uw afspraak/behandeling
- Vragen over facturatie/verslagen/attesten
- Elk mogelijk probleem dat u tegenkomt voor of na een behandeling of boeken van een afspraak.

Buiten deze momenten zijn de praktijkassistentes in het ZOL elke dag bereikbaar op het nummer 089/32.61.91 of via mail op secretariaat.plastische@zol.be

Voor erg dringende problemen kunt u zich naar de spoedgevallen van het ziekenhuis begeven. Er is steeds een permanentie voorzien. 


 

Online Afspraken

Voor Dr. Nicolas Verhelle zijn er geen online afspraken mogelijk, enkel telefonisch of via email. Op deze wijze kunnen wij u persoonlijk advies aanbieden met de mogelijkheid op een snelle nabehandeling. Tevens kan zo een touch-up afgesproken worden tussen andere behandelingen door of voor en na de officiële raadplegingsuren. Ons team zal zorgen voor een juiste datum voorzien van voldoende ingeplande tijd naargelang de vraag van de patient.

 

Voor Dr. Bob Vermeulen kunt U ook een online afspraak maken (24/24, 7/7).

  • Klik op de knop Maak afspraak (rechtsboven in dit scherm)
  • Wij vragen om tijdig op de afspraak te komen
  • Een afspraak annuleren of verplaatsen kan U op deze site op voorwaarde dat U de login en het passwoord die U werden toegestuurd na boeking bewaard hebt. U kan ook telefonisch annuleren U kan dit uiteraard ook telefonisch of via mail (secretariaat@drvermeulen.be
  • Maak één afspraak per persoon. Maak voor een tweede persoon een tweede afspraak

 

 

Betaalmogelijkheden

Betalen in de praktijk is mogelijk met bancontact (Zowel Dr. Vermeulen als Dr. Verhelle)


Adres van de Praktijk:

Kazernelaan 6

3530 Helchteren

 

Dr. N.Verhelle

 

 

Dr. Bob Vermeulen

Maak afspraak